Om mig

 

min egen hörlursförstärkare

Jag som har startat hörlursförstärkare.se heter Felix. Jag har varit väldigt intresserad av hörlurar och hörlursförstärkare sedan jag var liten. Jag har alltid tyckt om bra och klart ljud när jag sitter och lyssnar på musik men även när jag spelar.

Jag valde att skapa den här sidan för att jag kan så himla mycket om hörlursförstärkare. Jag tittade runt på nätet och såg att det inte fanns några bra guider för att köpa en hörlursförstärkare. Men eftersom jag har så mycket kunskap så tänkte jag att jag kunde hjälpa till. I början kan det vara svårt att veta vilken hörlursförstärkare som är bäst. Efter att du har läst igenom mina guider så kommer du definitivt hitta en bra hörlursförstärkare för dig.

Det kostar dock en del pengar att hålla igång sidan. Det är därför som jag har sponsrade länkar på sidan. När du handlar genom någon av länkarna på sidan så får jag nämligen en liten provision av hela priset utan att priset på varan påverkas. Jag använder mig av pengarna för att förbättra sidan och uppdatera den.

För att skapa mina guider så har jag använt mig av min egen kunskap. Jag har också läst igenom andra tester och offentliga kundrecensioner.

Scroll to Top