kända märken på hörlursförstärkare

Top 11 bästa märken på hörlursförstärkare 2021

De 11 främsta märkena för hörlursförstärkare är:

 • Woo Audio
 • Burson Audio
 • Schiit
 • FiiO
 • Chord Electronics
 • Benchmark media
 • Linear Tube Audio
 • Cambridge Audio
 • Auris Audio
 • Pathos acoustics
 • Feliks Audio

Klicka här för att se alla de bästa hörlursförstärkarna.

Woo Audio

Låt oss börja listan med Woo Audio, ett nära amerikanskt företag som är rotat i designens enkelhet, både elektroniskt och estetiskt. Deras filosofi möjliggör avancerade produkter till överkomliga priser.

Woo Audios handgjorda hörlursförstärkare (inklusive elektrostatiska hörlursförstärkare) är handgjorda med experthantverk. Majoriteten av deras förstärkare är punkt-till-punkt-ledningar utan användning av kretskort.

Varje förstärkare är byggd med ett 30-stegs standardförfarande och sätts genom ett grundligt 8-timmars stresstest innan de någonsin kommer in på marknaden.

Alla dessa faktorer gör att Woo Audio-hörlursförstärkare håller högsta kvalitet och tillförlitlighet samtidigt som de håller en rimlig prispunkt.

Woo Audio grundades 2004 av Wei Wu och hans två söner i Long Island, New York, USA, där det fortfarande har sitt huvudkontor idag.

Burson Audio

Andra på denna lista är Burson Audio, en australiensisk tillverkare av högklassig ljudutrustning och byggstenar för ljudutrustning.

Burson Audio syftar till att ge användarna av sina produkter en överdådig musikupplevelse. Deras filosofi säger att ju mindre deras komponenter stör ljudsignalen, desto mer fullständig och sanningsenlig blir lyssningsupplevelsen.

Sedan 1996 har det lilla teamet av erfarna Burson-ingenjörer designat och tillverkat skräddarsydda diskreta kretsar för specialtillämpningar.

Hörlursförstärkarkretsar är bland dessa applikationer. Som vi förväntar oss av införandet på den här listan erbjuder Burson en rad avancerade hörlursförstärkare till konkurrenskraftiga priser.

Burson Audio bildades 1996 av en liten grupp passionerade audiofiler i Melbourne, Australien, där det lilla företaget fortfarande har sitt huvudkontor idag.

Schiit

Schiit (ja det uttalas hur du tycker det är) är en välkänd amerikansk tillverkad ljudutrustningstillverkare som har en imponerande serie DAC-hörlursförstärkare.

Varje Schiit-produkt är noggrant utformad och tillverkare i Kalifornien och alla outsourcade delar tillverkas enligt högsta standard i USA.

Schiit ser till att deras produkter görs hållbara för verklig användning. Robusta höljen av stål och aluminium; högkvalitativa C-kärntransformatorer; omfattande strömförsörjningsfiltrering och precisionsreglering med låg ljudnivå är lika för kursen i Schiits konstruktioner.

Deras DAC-hörlursförstärkare är byggda med förstklassig True Multibit digital-till-analog topologi med medicinsk / militär D / A-omvandlare för nästan perfekt ljudprestanda.

Företaget använder också ett unikt DSP-baserat digitalt filter med sluten form och annan anständighet varumärkesskyddad teknik för optimala resultat.

Varje Schiit-produkt byggs för hand och testas noggrant innan den någonsin når konsumentens händer. Kundtjänst och support är också förstklassiga för att säkerställa bästa möjliga löpande resultat med köp av en Schiit-hörlursförstärkare.

Schiit grundades 2010 av Jason Stoddard (tidigare Sumo) och Mike Moffat (tidigare Theta) i Valencia, Kalifornien, USA, där företaget fortfarande har sitt huvudkontor idag.

FiiO

FiiO är ganska känt för sina prisvärda bärbara hörlursförstärkare och DAC.

Den kinesiska tillverkaren grundades 2007 och har sedan dess blivit ett världsomspännande varumärke med fokus på kvalitet och en strävan att höja anseendet för sina “made in China” -produkter.

Deras hörlursförstärkare är några av de bästa i sin prisklass och är utformade med tanke på dem som älskar musik och stil. Prestandan och det låga priset på FiiO hörlursförstärkare talar volymer om företagets engagemang för kvalitet och prisvärdhet.

FiiO hörlursförstärkare är av hög kvalitet och håller länge. Om du letar efter en kompakt bärbar hörlursförstärkare för att förbättra din lyssnarupplevelse kan FiiO mycket väl vara märket för dig!

FiiO Electronics Technology Company, Ltd. grundades av James Chung 2007 i Guangzhou, Kina, där företaget fortfarande är huvudkontor idag.

Chord Electronics

Innan Chord Electronics grundades 1989 arbetade dess grundare och chefsdesigner John Franks inom flygteknik som ingenjör.

Med ett stort intresse för ljudförstärkare grundade Franks Chord Electronics och blev omedelbart leverantör till BBC. På relativt kort tid började leveranslistan med världsledande studior som Abbey Road och Sony Music och andra stora kunder som The Royal Opera House.

Det är väldigt imponerande och talar volymer om kvaliteten (och kvantiteten) på ackordförstärkare.

Bland ackordförstärkare finns imponerande DAC / hörlursförstärkare med högkvalitativt ljud och design som företaget är känt för.

Den brittiskt tillverkade prisbelönta tillverkaren har flera patenterade teknologier inklusive FPGA (fältprogrammerbar grindmatris) och WTA (Watt transient aligned) filter.

Ackord är fortfarande i framkant inom ljudteknikens framsteg och det visas i deras avancerade DAC / hörlursförstärkare.

Chord Electronics Ltd. grundades 1989 av John Franks i Kent, England, Storbritannien, där företaget fortfarande har sitt huvudkontor idag.

Benchmark media

Benchmark Media Systems, som namnet antyder, är engagerade i utmärkt. Detta åtagande går in i alla deras mönster inklusive hörlursförstärkare som har lagt dem på den här listan.

Benchmark-teamet består av musiker, audiofiler och ljudproffs som brinner för kvalitet och förstår deras kunders hopp och drömmar fullt ut.

Jämförelseprodukter uppskattas för sin imponerande hållbarhet och enastående byggkvalitet. Produkter, inklusive hörlursförstärkare, som är designade, monterade och testade noggrant i huvudkontoret i Syracuse, New York.

Ljudgenomskinlighet är det primära målet för alla Benchmark-hörlursförstärkare och produkter. Denna vackra soniska transparens har blivit vad riktmärket är känt för.

Benchmark började 1983 som “Benchmark Sound Company”, grundat av Allen H. Burdick i Garland, Texas, USA. 1985 bildades företaget som Benchmark Media Systems. Idag har tillverkaren sitt huvudkontor i Syracuse, New York, USA.

Linear Tube Audio

Linear Tube Audio är en högkvalitativ ljudtillverkare med uppdraget att återuppliva musik till prisvärda produkter. Deras uppskattade hörlursförstärkare föreslår att deras uppdrag blir fullbordat.

Varje LTA-förstärkare är designad med ZOTL-teknik. ZOTL är ett David Berning-patent med en komplex design som effektivt kombinerar “rörton” med “halvledardetalj”. Sedan debuten för ZOTL-tekniken har LTA varit det enda företaget som lyckats framställa Berning-patentet i kommersiell skala.

De helt amerikanska hörlursförstärkarna från LTA är bland de bästa i världen. LTA har till och med en anmärkningsvärd elektrostatisk hörlursförstärkare.

Linear Tube Audio grundades 2015 av Mark Schneider i Takoma Park, Maryland, USA, där företaget fortfarande har sitt huvudkontor idag.

Cambridge Audio

Cambridge Audio, som ursprungligen grundades 1968, har sedan dess gjort sig ett namn som avancerade ljudutrustningstillverkare.

Som en del av denna lista producerar Cambridge Audio fantastiska hörlursförstärkare som förtjänar beröm för deras otroliga ljud-, design- och byggkvaliteter.

Cambridge Audio är stolt över sin produktserie som passar inom sitt uppdrag att ge lyssnare bästa möjliga ljud till rättvisast möjliga pris.

Detta uppdrag hörs i företagets högtalare, effektförstärkare, förförstärkare och, naturligtvis, deras hörlursförstärkare / DAC.

Cambridge Audio började sitt liv som en division av Cambridge Consultants 1968. Som namnet antyder grundades det i Cambridge, England. Idag har företaget sitt huvudkontor i London, England, Storbritannien.

Auris Audio

Det serbiska företaget Auris Audio är kanske ett mindre känt för den amerikanska audiofilen. Jag har lagt till den i den här listan för att sprida ordet!

En grupp experthantverkare och ingenjörer utgör teamet på Auris Audio. Företaget styrs av den enkla filosofin om slutanvändarnöjdhet.

Varje hörlursförstärkare från Auris är skapad med största försiktighet, handgjord av förstklassiga komponenter och noggrant genomtänkt design.

Auris gör några av de bästa hörlursförstärkarna som pengar kan köpa. Kolla in dem själv på deras officiella webbplats.

Auris Audio grundades 2013 av Milomir Trosic i Serbien.

Pathos acoustics

Pathos är en italiensk ljudtillverkare med fokus på konstruktion och distribution av deras patenterade INPOL-förstärkningskrets (Inseguitore a Pompa Lineare = Linear Pump Tracker).

Alla Pathos-produkter, inklusive hörlursförstärkare, är handgjorda i Vicenza genom att följa en lång tradition av italienskt hantverk.

Ursprungliga handvalda komponenter används för att säkerställa en oöverträffad kvalitet och alla produkter testas noggrant för att garantera denna överlägsna kvalitet.

Feliks Audio

Feliks Audio är en avancerad förstärkartillverkare från Polen som specialiserat sig på rörförstärkare.

Deras produkter, inklusive hörlursförstärkare och specialdesign, är konstruerade, inställda, monterade och testade hemma på deras plats i Lubliniec.

När det gäller rörhörlursförstärkare är Feliks ett utmärkt val för ljudkvalitet och vacker design. Deras hörlursförstärkare kommer inte att göra dig besviken!

Feliks Audio grundades 1999 av Henryk Feliks i Lubliniec, Polen.

Scroll to Top